Upozorenje GoGreen Marketplace koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Kao marketplace platforma neke od informacija su dostupne i našim prodavateljima koji su registrirani u našem sustavu. Ukoliko želite dalje nastaviti koristiti naš sustav molimo vas da to potvrdite ovdje.

PRIHVAĆAM KOLAČIĆE

 

Višnje (500g)

Višnje
Kliknite na sliku kako bi povećali
Rasprodano
19,90 kn

(GoGreen) će dodati tvoju adresu e-pošte na posebnu listu za slanje e-pošte koja se odnosi samo na ovaj proizvod. Jednom kada proizvod dođe kod nas na skladište i postane raspoloživ za narudžbu, vama će biti automatski poslana obavijest putem e-pošte i vaša adresa će automatski biti skinuta s te liste za slanje obavijesti.

Vaša adresa e-pošte biti će vidljiva nekim od članova našeg tima. Ukoliko želite ukloniti vaše podatke, pošaljite nam poruku putem e-pošte na adresu info@gogreen.hr.

Ako mislite da smo vaše podatke zlouporabljali, imate to pravo prijaviti ovlaštenim tijelima. Prema EU zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) mi smo vas dužni obavijestiti o vašim pravima; iako mi nemamo namjeru zlouporabljati vaše podatke.

Način prodajeOvaj proizvod se prodaje komadno
Anytime je logističku sustav namijenjen za skladištenje i dostavu proizvoda od domaćih ...
Zašto kupiti kod nas
Opcije plaćanja
Dostava i naknade
ZAGREB    
< 200,00 < 800,00 > 800,00
12,00 kn 9,00 kn BESPLATNA
ZAGR. ŽUPANIJA    
 <200,00 <800,00 >800,00
30,00 kn 25,00 kn 12,00 kn
Pronađite slične proizvode ovdje
Vrijeme i cijena dostave:

Značajke


Jedinica mjere:
kom
Način uzgoja:
Konvecionalna proizvodnja
Vrsta sezonskog voća:
Koštunjičavo voće

Logistički podaci o proizvodu

Pakiranje:
Mjerica 500g

Ocjene korisnika


Nema postova

Novi komentar
Pogledajte i ove proizvode
 

Ostani u kontaktu

Upišite svoju email adresu za primanje posebnih ponuda i promocija.

Kad se prijavite na određeni newsletter, mi (GoGreen), dodajemo vašu e-poštu na odgovarajuću listu za slanje.

Vašu e-poštu možete maknuti s naše liste za slanje newslettera u svakom trenutku. Postoji više načina kako to možete učiniti:

  • Jednom kada kreirate kod nas profil, možete se jednostavno prijaviti u sustav i u postavkama isključiti prijave na newsletter(e).
  • Možete koristiti "Odjavi se" poveznicu koja je sadržana u svakom našem newsletteru.
  • Možete nam poslati e-poštu s odjavom na info@gogreen.hr.

Možda ćemo koristiti vanjske usluge aplikacija za slanje newslettera poput MailChimpa ili Mad Mimi. Neki članovi našeg tima mogu pregledavati popise e-pošte s adresama, kako bi mogli ukloniti vašu adresu s popisa ukoliko vi to zatražite.

Imajte na umu da su popisi za slanje newslettera međusobno neovisni. Ukoliko se odlučite prestati primati newslettere, morate se odjaviti sa svih lista za slanje e-pošte. Čak i ako se odjavite s newsletter lista, imajte na umu da ćete nastaviti primati e-poštu od nas koja je vezana za vaše aktivnosti po profilu (poput obavijesti o narudžbama, e-pošta za poništavanje zaporke i drugih aktivnosti). Ovaj dio je jednostavno nepohodan za ispravan rad internet trgovine

Ako se odlučite prestati koristiti naš sustav u poptunosti i želite maknuti sve vaše podatke iz našeg sustava (ili želite dobiti sve podatke na uvid koji su u našem sustavu) molimo vas pošaljite nam e-poštu sa zahtjevom na info@gogreen.hr.

Ukoliko mislite da su vaši osobni podaci zlouporabljeni, imate pravo poslati nam žalbu i obavijestiti nadležna tijela o tome. Mi smo obvezni prema EU General Data Protection Regulation (GDPR) zakonu uputiti vas u vaše pravo; mi zapravo nemamo nikakvu namjeru zlouporabljati vaše podatke.