Upozorenje GoGreen Marketplace koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Kao marketplace platforma neke od informacija su dostupne i našim prodavateljima koji su registrirani u našem sustavu. Ukoliko želite dalje nastaviti koristiti naš sustav molimo vas da to potvrdite ovdje.

PRIHVAĆAM KOLAČIĆE

Jutro uz GoGreen - Obiteljski paket - Tjedni paket

GoGreen usluga za vašu komociju. Svakodnevno dostavljamo pakete s jutarnjim namirnicama. Svi paketi dostavljaju se od 06:00 - 09:00 sati ujutro direktno na vaša vrata. Obzirom da paketi funkcioniraju na pretplatu, nema kontakta. Paket se ostavlja ujutro na vratima. Naši dostavljači će vam samo pozvoniti na vrata kako bi znali da se paket nalazi ispred vašeg ulaza.
 
GoGreen Obiteljski paket na tjednoj razini pretplate vam svakako omogućuje sljedeče:
Svakodnevno dostavu:
 • Kruh (Domaća peka, ražena i pšenična - 3kg)
 • Mlijeko - 1L svježeg kravljeg mlijeka (direktno sa farme, preporučamo prokuhati za djecu i starije)
 • Novine - Večernji list koji je s nama u ovoj kampanji dostavlja vam svako jutro svježe novosti
 • Peciva - 4x različita peciva (u napomenama možete i sami promijeniti pecivo)

U toku tjedna 2x ćemo vam dostaviti:

 • Jaja - domaća jaja iz slobodnog uzgoja po 10 komada (paket - ukupno 20 komada)
 • Jogut - domaći jogurt od Dalmatinski sireva koje dostavljamo 2x po 2 Litre

U toku tjedna jednom ćemo vam dostaviti:

 • Franck jubilarnu kavu, mljevenu 400g
 • 2kg Naranče
 • 2kg Banana
 • Namaz od plodova jabuka, lješnjaka, i kakaa (Matičnjak)
 • Maslac 250g (Dalmatinski sirevi)

Ne zamarajte se odlaskom u trgovinu po svježi kruh i peciva. Ne palite auto, ne čekajte u redovima. GoGreen vam dostavlja sve direktno na vrata.

Do kraja promotivne ponude preostaje:

Period promocije: od 20.04.2020 do 01.09.2020

Mjesto

Ostani u kontaktu

Upišite svoju email adresu za primanje posebnih ponuda i promocija.

Kad se prijavite na određeni newsletter, mi (GoGreen), dodajemo vašu e-poštu na odgovarajuću listu za slanje.

Vašu e-poštu možete maknuti s naše liste za slanje newslettera u svakom trenutku. Postoji više načina kako to možete učiniti:

 • Jednom kada kreirate kod nas profil, možete se jednostavno prijaviti u sustav i u postavkama isključiti prijave na newsletter(e).
 • Možete koristiti "Odjavi se" poveznicu koja je sadržana u svakom našem newsletteru.
 • Možete nam poslati e-poštu s odjavom na info@gogreen.hr.

Možda ćemo koristiti vanjske usluge aplikacija za slanje newslettera poput MailChimpa ili Mad Mimi. Neki članovi našeg tima mogu pregledavati popise e-pošte s adresama, kako bi mogli ukloniti vašu adresu s popisa ukoliko vi to zatražite.

Imajte na umu da su popisi za slanje newslettera međusobno neovisni. Ukoliko se odlučite prestati primati newslettere, morate se odjaviti sa svih lista za slanje e-pošte. Čak i ako se odjavite s newsletter lista, imajte na umu da ćete nastaviti primati e-poštu od nas koja je vezana za vaše aktivnosti po profilu (poput obavijesti o narudžbama, e-pošta za poništavanje zaporke i drugih aktivnosti). Ovaj dio je jednostavno nepohodan za ispravan rad internet trgovine

Ako se odlučite prestati koristiti naš sustav u poptunosti i želite maknuti sve vaše podatke iz našeg sustava (ili želite dobiti sve podatke na uvid koji su u našem sustavu) molimo vas pošaljite nam e-poštu sa zahtjevom na info@gogreen.hr.

Ukoliko mislite da su vaši osobni podaci zlouporabljeni, imate pravo poslati nam žalbu i obavijestiti nadležna tijela o tome. Mi smo obvezni prema EU General Data Protection Regulation (GDPR) zakonu uputiti vas u vaše pravo; mi zapravo nemamo nikakvu namjeru zlouporabljati vaše podatke.