Upozorenje GoGreen Marketplace koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Kao marketplace platforma neke od informacija su dostupne i našim prodavateljima koji su registrirani u našem sustavu. Ukoliko želite dalje nastaviti koristiti naš sustav molimo vas da to potvrdite ovdje.

PRIHVAĆAM KOLAČIĆE

 
Otvorite svoj virtualni štand
GoGreen pametna tržnica omogućuje vam brz i kvalitetan plasman
Osnovni
Otvori štand besplatno
 do 20 proizvoda
 do 50.000,00 kn
1,00 kn transakcijska provizija
  Internet stranica
 društvene mreže
  pozivni centar
Anytime skladište
Anytime dostava
BESPLATNO
Marketing
Koristi prodajni sustav
neograničeno
neograničeno
1,00 kn transakcijska provizija
Internet stranica
društvene mreže
pozivni centar
Anytime skladište
Anytime dostava
249,00kn
Mjesečno
Farmer
Koristi Anytime skladišta
neograničeno
neograničeno
0,50 kn transakcija provizija
Internet stranica
društvene mreže
pozivni centar
Anytime skladište
Anytime dostava
349,00kn
Mjesečno
All-in-One
Koristi skladišta + dostavu
neograničeno
neograničeno
nema transkacijske provizije
Internet stranica
društvene mreže
pozivni centar / veleprodaja
Anytime skladište
Anytime dostava
649,00kn
Mjesečno
Saznajte više o našem sustavu i mogućnostima

KREIRAJ SVOJ WEB SHOP
Parkiraj domenu svoje tvrtke na GoGreen sustav i kreiraj potpuno svoj brendirani shop koji prikazuje proizvoda na vašoj stranici i GoGreen-u istovremeno
Iskoristi nebrojene prednosti koje ti pruža ovaj sustav, poput brže indeksacije proizvoda na tražilicama, lakše razumijevanje kupaca od koga kupuju proizvode, direktan kontakt s kupcima i nebrojene druge opcije...
za samo
4.499,00 kn
Mobilna aplikacija za upravljanje
Svim vašim narudžbama i statusima možete upravljati direktno mobilnom aplikacijom.
U sklopu besplatnog paketa ove mogućnosti su djelomično ograničene, no u plaćenim paketima ova mogućnost je vrlo široka. Brzinska statistika vaše prodaje, upravljanje slikama proizvoda direktno s mobitela, kao i cijenama, ovime je vrlo jednostavno. Također sve narudžbe dolaze na mobilnu aplikaciju te statuse narudžbe mogu vaši sudionici u sustavu mijenjati kako su spremni.
Napomena: Naš tim razvija dodatak ovoj aplikaciji koja će pratiti i dostavljače koji su na raspolaganju, njihovu trenutnu lokaciju. Izvještavanje o novim narudžbama spremnim za isporuku, kao i status isporučenih narudžbi time će biti dodatno pojednostavljeno.
 
 

EasyPrint
Radite iz trgovine ili skladišta i nespretno vam je pratiti narudžbe na računalu. Koristite našu vrlo praktičnu aplikaciju EasyPrint i dobivajte narudžbe direktno na vaš POS ili bilo koji drugi pisač!
EasyPrint uvelike olakašava poslovanje s GoGreen platformom. Ukoliko koristite direktnu dostavu prema kupcima, što proizvođači pekarskih proizvoda, ribe, mesa i sl. uglavnom preferiraju. Instalirajte u svoju dediciranu trgovinu EasyPrint i primajte narudžbe direktno na vaš pisač uz zvučnu notifikaciju da je nova narudžba stigla na vaš račun!
Aktivirajte EasyPrint
29,00 kn/mjesečno
USKORO! Mobilna aplikacija za kupce
Kako bi dodatno olakšali nabavku našim kupcima i ubrzali komunikaciju s njima, radimo intenzivno na puštanju mobile aplikacije.
Mobilna aplikacija svakako olakšava registraciju i doseg do kupaca. Obzirom na sustav notifikacija imat ćemo mogućnosti obavještavati kupce o akcijama i promocijama proizvoda koji imaju kratak rok trajanja. Dodatno tome kupci svakako mogu lakše iz udobnosti svog naslonjača naručiti sve namirnice. Aplikacija je kompatiblna s mobitelima i tabletima tako da neće biti potrebe da aktiviraju svoja računala kako bi naručili proizvode.
Aplikacija će, naravno, biti u potpunosti besplatna.
 

Ostani u kontaktu

Upišite svoju email adresu za primanje posebnih ponuda i promocija.

Kad se prijavite na određeni newsletter, mi (GoGreen), dodajemo vašu e-poštu na odgovarajuću listu za slanje.

Vašu e-poštu možete maknuti s naše liste za slanje newslettera u svakom trenutku. Postoji više načina kako to možete učiniti:

  • Jednom kada kreirate kod nas profil, možete se jednostavno prijaviti u sustav i u postavkama isključiti prijave na newsletter(e).
  • Možete koristiti "Odjavi se" poveznicu koja je sadržana u svakom našem newsletteru.
  • Možete nam poslati e-poštu s odjavom na info@gogreen.hr.

Možda ćemo koristiti vanjske usluge aplikacija za slanje newslettera poput MailChimpa ili Mad Mimi. Neki članovi našeg tima mogu pregledavati popise e-pošte s adresama, kako bi mogli ukloniti vašu adresu s popisa ukoliko vi to zatražite.

Imajte na umu da su popisi za slanje newslettera međusobno neovisni. Ukoliko se odlučite prestati primati newslettere, morate se odjaviti sa svih lista za slanje e-pošte. Čak i ako se odjavite s newsletter lista, imajte na umu da ćete nastaviti primati e-poštu od nas koja je vezana za vaše aktivnosti po profilu (poput obavijesti o narudžbama, e-pošta za poništavanje zaporke i drugih aktivnosti). Ovaj dio je jednostavno nepohodan za ispravan rad internet trgovine

Ako se odlučite prestati koristiti naš sustav u poptunosti i želite maknuti sve vaše podatke iz našeg sustava (ili želite dobiti sve podatke na uvid koji su u našem sustavu) molimo vas pošaljite nam e-poštu sa zahtjevom na info@gogreen.hr.

Ukoliko mislite da su vaši osobni podaci zlouporabljeni, imate pravo poslati nam žalbu i obavijestiti nadležna tijela o tome. Mi smo obvezni prema EU General Data Protection Regulation (GDPR) zakonu uputiti vas u vaše pravo; mi zapravo nemamo nikakvu namjeru zlouporabljati vaše podatke.